AUTOSCHADE HAARLEM 

Schade aan uw auto wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Bij Touran Exclusive bent u met autoschade aan het juiste adres. Met één telefoontje heeft u bij ons een afspraak gemaakt, zodat wij de autoschade kunnen vaststellen. Vervolgens kunnen wij natuurlijk zorgen voor een snelle schadeafwikkeling. Touran Exclusive herstelt de schade aan alle auto’s snel en vakkundig, zodat u al snel weer met plezier in uw auto zal rondrijden.

AUTO SCHADE

VOORDELIG LATEN REPAREREN

Vaak wordt autoschade direct gemeld bij de autoverzekering, zodat zij de schade aan uw auto zullen vergoeden. Deze schade wordt alleen vergoed door uw autoverzekering als de schade volledig is ontstaan door de tegenpartij. Als u zelf een aandeel heeft gehad in de autoschade, dan dient u zelf ook een deel van de schade te betalen. In sommige gevallen kan het dan gunstiger uitpakken om geen aanspraak te maken op uw verzekering, omdat uw premie van de autoverzekering flink kan stijgen. Vergelijk daarom altijd de kosten van de reparatie met de verhoging van uw premie als u een schadeclaim indient bij uw autoverzekering. Op deze manier kunt u eenvoudig de meest voordelige keuze maken!
 

SCHADEHERSTEL AAN UW AUTO

OMGEVING HAARLEM

Bij Touran Exclusive kunt u terecht voor goedkope schadeherstel aan uw auto. Van kleine krasjes of alleen lakschade tot aan een deuk in de auto tot aan grotere autoschade. Wij zullen de autoschade voordelig repareren in Haarlem en omstreken, zodat u kosten kunt besparen en niet omhoog hoeft te gaan in uw autoverzekeringspremie.
 
CONTACT OPNEMEN