SPECIAL PAINT

Wanneer u de huidige kleur van uw auto zat bent dan zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een nieuwe auto aan te schaffen of om uw auto een nieuwe uitstraling te geven door middel van spuitwerk. Maar u kunt uw auto ook een totaal andere en unieke uitstraling geven door de auto te laten spuiten met special custom paint!
 

SPECIAL PAINT VAN TOURAN EXCLUSIVE

Special paint is een unieke techniek om uw auto een nieuwe uitstraling te geven. Bij het auto spuiten met deze speciale paint wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en technieken waarmee uw auto geheel of gedeeltelijk gespoten wordt. Er wordt gebruik gemaakt van speciale soorten effectlakken zoals chroom, metallic of parelmoer. Daarnaast heeft u keuze uit speciale effecten voor uw custom paint met bijvoorbeeld de uitstraling van waterdruppels, ijs structuren of bijzondere overgangen van verschillende kleuren. Hierdoor krijgt uw auto een unieke uitstraling en zal er niemand in een auto rijden zoals die van u!
 

SPECIAL PAINT

IN HAARLEM EN OMSTREKEN

Heeft u interesse om uw auto te laten spuiten door middel van deze speciale technieken? Bij Touran Exclusive bent u aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bespreek uw ideeën met ons. Wij zorgen altijd voor een strakke afwerking, zoals te zien op de voorbeelden op onze website.
CONTACT OPNEMEN