SPOTREPAIR HAARLEM

Ook met kleine schade aan uw auto bent u bij Touran Exclusive aan het juiste adres. Lakschade is snel gemaakt, een andere automobilist knalt bijvoorbeeld zijn deur tegen uw autodeur aan of bij slecht weer hebben takken een spoor op de lak van uw auto achtergelaten. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar tegenwoordig hoeft het schadeherstel van deze kleine schade niet hoog in de kosten te lopen. Dankzij onze spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto opnieuw gespoten. Hierdoor is de kleine schade niet meer zichtbaar op de lak en uw auto ziet er weer als nieuw uit!
 

WAT IS SPOTREPAIR?

Spotrepair is de ideale oplossing voor kleine beschadigingen aan uw auto. Denk hierbij aan krassen van sleutels of bijvoorbeeld lichte parkeerschade aan uw bumpers, schermen en portieren. Ter indicatie van de schade die verholpen kunnen worden met spotrepair wordt de grootte van een A4-papier aangehouden. Schades kleiner dan een A4-papier kunnen snel en vakkundig hersteld worden door middel van spot repair. Bij deze lichte autoschade hoeven de onderdelen namelijk niet gedemonteerd te worden en kunnen we de schadeplek plaatselijk bijspuiten in de kleur van uw auto. Dankzij spot-repair wordt er dus eenvoudig tijd én geld bespaart bij het herstellen van de autoschade.
 

SPOT REPAIR IN HAARLEM

BIJ TOURAN EXCLUSIVE

Heeft u kleine schade aan uw auto, maar weet u niet zeker of dit door middel van spot repair gerepareerd kan worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Touran Exclusive. Wij kunnen de schade bekijken en eventueel ook repareren door middel van spotrepair. Vraag naar de mogelijkheden van onze spot-repair aan uw auto.
CONTACT OPNEMEN
Spotrepair Haarlem