VELGEN SPUITEN OF LATEN REPAREREN?

Zijn uw velgen beschadigd of toe aan een nieuwe uitstraling? Dan bent u bij Touran Exclusive aan het juiste adres! Wij kunnen uw velgen spuiten en voordelig repareren. Velgen kunnen eenvoudig beschadigd raken, denk bijvoorbeeld aan stoeprandschade of verwering. Dit zijn goede redenen om uw velgen te laten renoveren door Touran Exclusive. Daarnaast maakt een set strakke velgen uw auto helemaal compleet!
 

VELGEN SPUITEN

IN EEN KLEUR NAAR UW WENS

Touran Exclusive voorziet alle soorten velgen van een uitstraling naar wens. Kies bijvoorbeeld voor velgen met een speciaal effect of laat uw velgen spuiten in dezelfde kleur als uw autolak voor een unieke uitstraling. Uiteraard is het ook mogelijk om uw velgen te herstellen en deze in de originele kleur te spuiten. Wanneer wij uw velgen spuiten, dan wordt eventuele schade eerst gerepareerd. Oppervlakkige schade zoals stoeprandschade, lichte krassen of oxidatie wordt behandeld zodat dit geen invloed heeft op de nieuwe laklaag. 

VELGEN LATEN REPAREREN OF SPUITEN?

Wanneer uw velgen beschadigd of aangetast zijn door oxidatie, dan kunt u dit snel en kwalitatief laten verhelpen door ons! Heeft u interesse in het velgen spuiten of laten repareren door Touran Exclusive? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en voor een prijsindicatie. Wij kunnen alle soorten velgen in originele staat herstellen of voorzien van een speciale effect lak. Daarnaast is het mogelijk om de complete auto of een gedeelte ervan te spuiten of te voorzien van special paint. Lees hier meer over op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!
CONTACT OPNEMEN
velgen spuiten