VESPA SCHADEHERSTEL

Uw Vespa wordt regelmatig gebruikt, waardoor er natuurlijk altijd een kans is dat uw scooter beschadigd raakt. Dit kan komen door valschade, wanneer uw scooter omgevallen is. Maar uw vervoermiddel kan natuurlijk ook beschadigd raken door een valpartij met lelijke glijschade als gevolg. Daarnaast hebben veel Vespa’s op den duur last van roest, regen komt uiteindelijk namelijk terecht onder de treeplank op de bodem van de scooter wat resulteert in roestplekken op de Vespa. Bij Touran Exclusive bent u aan het juiste adres voor uw Vespa schadeherstel.
 

VESPA SCHADE LATEN HERSTELLEN

Is uw Vespa beschadigd en wilt u deze schade laten herstellen? Touran Exclusive zorgt ervoor dat uw Vespa er weer als nieuw uitziet dankzij onze Vespa Schadeherstel. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Vespa schade en kunnen uw scooter weer terugbrengen in de originele staat of beter! Naast onze Vespa schadeherstel bent u bij Touran Exclusive ook aan het juiste adres voor Vespa styling. Zo kunt u de scooter schade door ons laten herstellen en uw Vespa laten spuiten in een kleur naar wens. Hierbij heeft u niet alleen keuze uit heel veel kleuren, maar ook uit unieke effecten en accessoires.
 

VOORDELIGE VESPA SCHADE HERSTELLEN

Neem vrijblijvend contact op met Touran Exclusive voor onze Vespa schadeherstel. Wij zullen uw scooter voor het herstellen eerst grondig checken om vast te stellen wat de beste schadeafwikkeling is. Wij kunnen u tevens helpen bij het invullen van het schadeformulier wanneer de Vespa schade wordt vergoed door uw verzekeraar. Maar ook als de verzekeraar de schade niet vergoed kunt u de schade aan uw Vespa goedkoop laten herstellen bij Touran Exclusive. Vraag naar de mogelijkheden!
CONTACT OPNEMEN
Vespa Schadeherstel