VESPA STYLING

De Vespa scooter staat bekend om het stijlvolle, Italiaanse design. Dankzij dit design vallen de Vespa’s bij veel mensen in de smaak. Voornamelijk in grote steden rijden er heel veel Vespa’s rond, waardoor de kans groot is dat er scooters of brommers rondrijden die er exact hetzelfde uitzien als uw Vespa. Dankzij de Vespa styling van Touran Exclusive kunt u uw vervoermiddel een unieke uitstraling geven.
 

VESPA SPUITEN

Bij Touran Exclusive bent u aan het juiste adres voor Vespa styling. Na valschade of glijschade met uw scooter dan wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Laat Touran Exclusive uw Vespa repareren en terugbrengen in de originele staat. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw Vespa te laten spuiten in een unieke kleur of met speciale effecten. Niet alleen na schade, maar ook wanneer u uw scooter een unieke uitstraling wilt geven dan kunnen wij uw Vespa spuiten. Kies bijvoorbeeld een matte afwerking wat tegenwoordig erg populair is of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

UNIEKE VESPA STYLING

Neem vrijblijvend contact op met Touran Exclusive voor custom Vespa styling. Wij repareren uw Vespa bij schade en kunnen de scooter naar wens voor u spuiten in iedere gewenste kleur. Naast het spuitwerk van uw scooter heeft u tevens de mogelijkheid om deze uit te breiden met allerlei unieke accessoires of opvallende verlichting. Vraag ons naar de mogelijkheden.
CONTACT OPNEMEN
vespa styling haarlem